fbpx

Chery Malaysia buka pusat servis di Nilai, Negeri Sembilan

chery nilai 01

CHERY Auto Malaysia mengembangkan lagi kehadiran mereka di negara ini dengan pengenalan bilik pameran dan pusat servis terbaharu mereka di Nilai, Negeri Sembilan.

Dimiliki dan dioperasikan oleh SS Mobile Sdn Bhd, pusat servis 3S itu menampilkan ruang pameran kenderaan-kenderaan Chery, ruang lounge untuk pelanggan, pusat servis, serta bengkel.

Pusat servis juga mempunyai ruang mencukupi dan kenderaan anda diservis oleh juruteknik Chery yang terlatih.

“Dengan pembukaan Chery Nilai, kami kini dapat berkhidmat kepada pelanggan di Negeri Sembilan dengan lebih baik, kata Soon Boon Ping, Pengarah Jaringan Chery Auto Malaysia.

“Pelanggan-pelanggan yang sebelum ini terpaksa memandu dari Nilai ke Seremban bagi menghantar kenderaan mereka untuk servis tidak perlu lagi berbuat demikian,” tambahnya.

Bilik pameran baharu ini terletak di PT 10848, Jalan Desa Cempaka, Taman Desa Cempaka, 71800 Nilai, Negri Sembilan dan mempunyai keluasan 310 meter persegi.

Bilik pameran dibuka setiap hari dari jam 9 pagi hingga 6 petang termasuk Ahad dan cuti umum. Tetapi pusat servis dibuka dari Isnin hingga Jumaat, 9 pagi hingga 6 petang. Untuk Sabtu, ia dibuka separuh hari sahaja, iaitu 9 pagi hingga 1 petang.

Lihatkan Ulasan (0)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved