Sewa BMW iX dari RM550 sehari dengan Auto Bavaria, Sime Darby Rent-A-Car – Hertz Malaysia


SIME Darby Auto Bavaria (SDAB) kini menjalinkan kerjasama dengan Sime Darby Rent-A-Car (SDRAC) – Hertz Malaysia untuk memperkenalkan perkhidmatan sewa kenderaan elektrik (EV).
Sempena dengan kerjasama ini dan sambutan Tahun Baru Cina tidak lama lagi, SDAB dan SDRAC merangka satu tawaran eksklusif kepada mereka yang berminat untuk merasai pengalaman memandu BMW iX. SUV elektrik itu kini boleh disewa dengan kadar yang bermula dari RM550 sehari dan RM5,500 sebulan.
Vi Thim Juan, Pengarah Urusan Auto Bavaria, berkata, “Auto Bavaria komited sepenuhnya mahu merintis penggunaan EV di Malaysia. Kali ini, kami memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk memandu BMW iX kami untuk menikmati gaya dan keunikan yang tiada tandingan yang membawakan trend terkini dalam teknologi EV.”
Harun Mohd Joned, Pengarah Urusan SDRAC, menambah, “Objektif kami ialah menyediakan penyelesaian pengangkutan optimum kepada rakan niaga kami, SDAB, dan memberikan pengalaman kenderaan elektrik yang benar-benar mewah dan moden kepada pelanggan sewa kenderaan Hertz Malaysia.”
Para pelanggan yang berminat untuk menikmati pengalaman memandu BMW iX boleh membuat tempahan dan mendapatkan maklumat lanjut di www.simedarbycarrental.com atau kunjungi cawangan Hertz Malaysia yang turut serta di Lembah Klang, Pulau Pinang atau Johor Bahru.

Hidup ini terlalu singkat untuk bertekak tentang kereta mana yang paling hebat. Pandulah apa sahaja, yang penting anda puas hati.
Very interesting details you have mentioned, thank you for putting up.Leadership
638701 554116I havent checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last couple of posts are truly excellent quality so I guess Ill add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend. insurance guides 995363
554207 283019What a lovely weblog. I will definitely be back once more. Please sustain writing! 441156
865320 411940What a lovely weblog. Ill surely be back once more. Please preserve writing! 783858
717707 613911Echt tolle Seite. Rubbish bin eigentlich nur per Zufall hier gelandet, aber ich bin jetzt schon complete von der tremendous Seite beeindruckt. Gratuliere dazu!! Viel Erfolg noch durch der sehr guten Home-page mein Freund. 636752
502651 933030I cant say that I completely agree, but then once more Ive never genuinely thought of it quite like that before. Thanks for giving me something to consider when Im supposed to have an empty mind whilst trying to fall asleep tonight lol.. 9061