fbpx

RapidKL sedia bas khas untuk ke MotoGP

rapidkl – malay mail

BERITA baik bagi anda yang akan ke Litar Antarabangsa Sepang (SIC) hujung minggu ini untuk menonton acara Grand Prix Motosikal Malaysia (MotoGP) tetapi tidak mahu memandu, Rapid Bus Sdn Bhd (Rapid Bus) akan menyediakan perkhidmatan bas khas.

Pengendali pengangkutan itu, Rapid KL berkata dalam satu siaran media, bas khas akan disediakan untuk ke SIC dari 10 hingga 12 November ini.

Menurut kenyataan itu lagi, perkhidmatan bas khas itu disediakan di tiga lokasi iaitu Pasar Seni, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) dan hab bas Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Terminal 2.

Tiket bas akan dijual di stesen LRT terpilih iaitu KLCC, Masjid Jamek, Pasar Seni, KL Sentral serta kaunter kad konsesi MyRapid di hab bas Pasar Seni dan kaunter 10 Hab Pengangkutan KLIA Terminal 2.

“Selain itu, pembelian tiket juga boleh dibuat secara dalam talian mulai 28 Okt (Sabtu) di laman shop.myrapid.com.my. Para pengunjung dinasihatkan untuk membeli tiket lebih awal bagi menggelakkan beratur panjang ketika hendak ke SIC,” menurut kenyataan itu.

Rapid Bus turut memaklumkan pihaknya akan menyediakan perkhidmatan bas perantara percuma di dalam kawasan SIC ketika berlangsungnya MotoGP itu.

Lihatkan Ulasan (0)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved