fbpx

Armor All lancar rangkaian produk penjagaan kereta Extreme Shield +Ceramic

Armor All Extreme Shield Ceramic 01

ARMOR All, jenama produk penjagaan kereta di bawah Energizer Holdings Inc, mengembangkan penawaran produk mereka di Malaysia dengan pelancaran siri Extreme Shield +Ceramic.

Siri Extreme Shield +Ceramic dirumus dengan teknologi hidrofobik +Ceramic yang kalis kotoran, air dan sinaran UV untuk memberikan perlindungan yang tahan lebih lama untuk kenderaan.

Terdapat empat produk penjagaan yang ditawarkan di bawah siri Extreme Shield +Ceramic iaitu:

  • Extreme Shield + Ceramic Car Wash (RM82 untuk botol 520 ml) – membantu untuk air menjadi manik (water beading) dengan lebih baik sambil meningkatkan kilauan kereta
  • Extreme Shield + Ceramic Spray Coating (RM75 untuk botol 500 ml) – membantu menangkis air untuk perlindungan maksimum
  • Extreme Shield + Ceramic Glass Treatment and Cleaner (RM46.90 untuk botol 500 ml) – menjadikan cermin hadapan kereta anda jelas dan terang dengan lebih lama
  • Extreme Shield + Ceramic Wheel Treatment and Cleaner (RM71.90 untuk botol 500 ml) – membersihkan, menjaga serta membantu roda kekal bersih lebih lama

Siri Extreme Shield +Ceramic dan produk-produk automotif Armor All boleh didapati di kedai-kedai utama di seluruh negara, seperti Ace Hardware, Aeon, Lotus’s dan menerusi platform e-dagang Shopee dan Lazada.

Bersempena dengan pelancaran ini, Armor All kini menawarkan perkhidmatan mencuci dan membersihkan kereta secara percuma di Plaza Arkadia, Desa Parkcity, Kuala Lumpur.

Perkhidmatan ini terbuka kepada orang ramai bermula hari ini hingga Ahad dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Apa yang menarik, kereta pengunjung akan dicuci dan dibersihkan menggunakan produk-produk terkini Armor All.

Sementara menunggu kereta siap dicuci, pengunjung boleh melihat dan membeli rangkaian produk Armor All yang dijual pada harga menarik sehingga Ahad ini sahaja.

Lihatkan Ulasan (0)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved