fbpx

Continental lancar tayar SportContact 7 di Malaysia, ada saiz 18 hingga 23 inci

Continental SportContact 7 01

CONTINENTAL Tyres baru-baru ini melancarkan tayar prestasi Ultra Ultra High Performance (UUHP) iaitu SportContact 7 ke pasaran tempatan.

Ia dibangunkan untuk memberi keyakinan kepada pemandu kereta sport ketika beraksi di jalan raya atau litar.

Boleh didapati dalam saiz dari 18 hingga 23 inci, tayar Continental SportContact 7 menampilkan corak adaptif yang dinaik taraf untuk memberikan cengkaman tambahan di atas permukaan asfalt.

Ia juga mempunyai ciri Force Clustering dan kompan ultra lekit BlackChili yang dikatakan dapat memberikan tahap kepuasan pemanduan yang lebih tinggi.

Bukan itu sahaja, tayar SportContact 7 mampu menawarkan cengkaman yang luar biasa di atas permukaan basah semasa membrek atau memecut, selain mengelakkan aquaplaning mikro ketika membelok.

Apa yang menarik, SportContact 7 merupakan tayar Continental pertama yang diperbuat secara khusus untuk setiap kelas dan berat kenderaan.

Ini selaras dengan matlamat akhir tayar ini iaitu untuk memberikan rasa sporty dan prestasi, serta kepuasan memandu, tanpa mengira apa jua kereta yang anda pandu.

Tayar SportContact 7 telah menerima pengiktirafan daripada beberapa pakar penilaian tayar pihak ketiga di Eropah termasuk Evo, AutoBild, Sport Auto, AutoExpress, WhatTyre, and Tyre Reviews.

Untuk maklumat lanjut mengenai tayar SportContact 7, kunjungi wakil pengedar Continental yang terdekat atau layari www.continental-tyres.com.my.

Lihatkan Ulasan (1)
  • Looking for unique advertising that doesn’t cost thousands of dollars to deliver mediocre results? How about contact form blasting? This is how I’m reaching out to you right now! Cost is less than a hundred dollars to send to a million forms. For more info hit me up on Skype here: live:.cid.303294bd15a81bc7

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved