fbpx

Continental tawar waranti tambahan dan ganjaran sehingga RM200

continental tyres 03

Sempena musim perayaan serta sambutan ulang tahunnya yang ke-60 sebagai pengeluar tayar pertama di Malaysia, Continental Tyre Malaysia telah melancarkan program waranti tambahan yang dikenali sebagai Total Confidence Plan (TCP).

TCP terdiri daripada perlindungan bahaya jalan raya untuk 12 bulan pertama, penggantian tayar 1 kepada 1, dan aplikasi mudah alih yang boleh digunakan dengan mudah sebagai saluran penyelesaian dan tuntutan sehenti. Ia disertai oleh lebih 100 pengedar di seluruh negara, sekaligus menambahkan lagi keyakinan pelanggan.

“Program TCP Continental adalah berkekalan, dan kami berharap para pengguna dan pemandu kami akan mengambil peluang ini untuk mendaftar bagi mendapatkan perlindungan tambahan dan ketenangan minda,” kata pengarah urusan Continental Tyre Malaysia, Andrea Somorova.

Sebagai sebuah penyelesaian digital yang mudah untuk para pemandu yang sentiasa sibuk, Total Confidence Plan ini boleh diakses di hujung jari mereka di mana pemandu boleh mendaftar dan memfailkan tuntutan pada bila-bila masa, tidak kira di mana sahaja.

Pertama sekali, pemandu perlu memuat turun aplikasi Conti TCP yang boleh didapati di Apple App Store atau Google Play Store dan mereka hanya perlu mendaftar butiran peribadi dan memuat naik invois rasmi.

Semasa pendaftaran tayar dalam aplikasi tersebut, pemandu dikehendaki mengimbas kod bar pada dinding tepi bahagian bawah tayar sebelum pemasangan.

Selepas mereka menerima waranti semasa dan tempoh tawaran, ia bermakna pendaftaran itu telah lengkap, dan pemandu boleh menikmati 12 bulan pertama Total Confidence Plan dengan Continental.

Sempena dengan pelancaran ini, pemandu yang membeli minimum dua unit tayar Continental di mana-mana pengedar yang mengambil bahagian di seluruh negara atau di kedai Shopee rasmi Continental layak menebus baucar e-dompet Touch n’ Go melalui aplikasi Conti TCP. Promosi ini sah sehingga 30 Jun.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved