fbpx

Proton, Affin Bank perkenal kad kredit/-i afiliasi, 3x mata ganjaran untuk transaksi di outlet

From left, Datuk Wan Razly Abdullahi launches the AFFIN AVANCE PROTON Affiliate Card together with Roslan Abdullah

PROTON mengumumkan kerjasama strategik dengan Affin Bank menerusi pelancaran kad kredit/-i afiliasi yang disasarkan kepada pemilik Proton.

Dikenali sebagai Kad Kredit/-i Afiliasi Affin Avance Proton, ia memberikan keistimewaan dan faedah eksklusif kepada pelanggan Proton apabila mereka menggunakannya untuk membuat pembayaran di cawangan terpilih.

Senarai keistimewaan yang dinikmati oleh pemegang kad termasuk:

  • Pengecualian yuran tahunan seumur hidup
  • 3X Mata Ganjaran Affin untuk menjamu selera, pembelian dalam talian/e-dagang dan transaksi di outlet Proton
  • 1X Mata Ganjaran Affin untuk transaksi runcit lain
  • Permohonan Overdraf/Tunai tanpa kerumitan
  • 0% Pelan Ansuran Mudah sehingga 24 bulan – 0% Kadar Faedah/ Keuntungan untuk pembelian di cawangan Proton termasuk servis

“Kad Kredit/-i Afiliasi Affin Avance Proton dicipta khusus untuk pelanggan Proton. Dengan menawarkan pelbagai faedah dan keistimewaan, kami percaya kad ahli gabungan akan meningkatkan lagi pengalaman pemilikan sambil memberi ganjaran kepada mereka apabila mereka servis kereta mereka atau membeli produk kami,” kata Roslan Abdullah, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Proton.

Menurut Roslan lagi, mana-mana pembeli Proton yang membiayai pembelian mereka dengan Affin Bank secara automatik akan ditawarkan kad baharu ini.

“Affin Bank berbangga menjadi rakan kongsi dengan Proton, syarikat automotif Malaysia, pada tahun ia meraikan ulang tahunnya yang ke-40. Kami percaya kerjasama itu menunjukkan semangat inovasi yang wujud dalam kedua\ dua Affin Bank dan Proton sambil membantu memberi ganjaran dan mengembangkan asas pelanggan untuk kedua-dua jenama,” kata Datuk Wan Razly Abdullah, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Affin Bank.

Lihatkan Ulasan (0)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Sebuah saluran digital automotif dari Malaysia. Engear menyajikan penggemar industri permotoran tempatan dengan rancangan video berkualiti tinggi, padat dengan infomasi terkini.

2023 © ENGEAR TV | All Rights Reserved